Case Mayfield

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Case Mayfield

Case-Mayfield

Na een radiostilte van drie lange jaren is de weemoedige singer-songwriter Case Mayfield terug met zijn nieuwe plaat. Egomaniac heet het inmiddels 4de en maar negen nummers tellende studioalbum, dit keer ondersteund door o.a. Wouter Planteijdt en Paul de Munnik. Stuk voor stuk zijn de nummers wederom gevuld met Case zijn bekende melancholie, ontwapenende teksten en scheurende zang.

Volgens hemzelf was het maken van Egomaniac de moeilijkste keuze tot nu toe; “Ik was klaar met muziek, en de muziek met mij. Na aandringen van mijn dierbaren besloot ik nog een schot te wagen. In samenwerking met Backstage Hotel Records kreeg ik de kans om opnieuw mijn eigen muziek te ontdekken en nieuw leven in te blazen, onder één voorwaarde: dat ik nooit en te nimmer zal stoppen.

De Volendamse zanger Case Mayfield en zijn debuutplaat The Many Colored Beast, dateren onderhand uit 2012 en genoten van nationale erkenning en bewondering in de vorm van Edison nominaties (beste nieuwkomer en beste album) en tal van TV, radio en club- festivaloptredens. Zijn opvolgende albums 10 en Another Glorious Battle For The Kingdom ontvingen wederom lovende recensies en brachten hem langs alle zalen en huiskamers van Nederland.

Al is hij bij ons niet ver van huis, het is toch heel bijzonder om hem (weer) in de kerk van Beets te ontmoeten!

juli 03 2021

Details

Date: 3 juli 2021
Time: 20:15
Cost: €15
Evenement Categories: ,