Chris Chameleon en Daniella Deysel ‘JY EN EK EN EK EN JY’

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Chris Chameleon en Daniella Deysel ‘JY EN EK EN EK EN JY’

Met trots verwelkomen wij deze middag, helemaal uit Zuid-Afrika, Chris Chameleon en de Namibische Daniella Deysel, die ons een onvergetelijke middag zullen bezorgen met hun mooie, melodieuze stemmen, prachtige muziek en weemoedige liedjes.

In “JY en Ek en Ek en Jy” neemt de acrobatische stem (bereik van 4 octaven!) van Chris Chameleon, één van Zuid-Afrika’s meest gevierde en creatieve artiesten, samen met het jonge opkomende Namibische talent Daniella Deysel, het publiek mee op een reis door relaties.

In zijn ontdekking van liefde en zichzelf verwijst hij in alle openheid naar zijn eigen veelbewogen verleden, met de nodige humor. Van relaties die niet werkten tot relaties die nog steeds niet werken. Van relaties die werken en nog steeds werken tot relaties waarvan we wensen dat ze zouden werken. Chris Chameleon danst over het evenwichtskoord tussen spijt en weemoed naar het verleden en tussen angst en hoop voor de toekomst, eerst voorzichtig en gevoelig, daarna met een duik in vreugde en een flinke portie absurditeit.

https://home/kerkbeets/domains/kerkbeets.nl/public_html.youtube.com/watch?v=24nE7y65I1k

 

https://home/kerkbeets/domains/kerkbeets.nl/public_html.youtube.com/watch?v=KDGgTaffEwQ

 

https://home/kerkbeets/domains/kerkbeets.nl/public_html.youtube.com/watch?v=CBA7HQJwv3A

februari 11 2018

Details

Date: 11 februari 2018
Time: 15:30
Cost: €15.00
Evenement Categories: ,

Venue

de Kerk van Beets

Beets 51
Beets, 1475 JD Nederland

+ Google Maps