Eric Beekes ‘Koffers vol Annie’

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Eric Beekes ‘Koffers vol Annie’

Voor kinderen vanaf 5 jaar speelt en zingt Eric Beekes een reiziger met twee koffers. Koffers die heel belangrijk zijn voor zijn muzikale reis. In de ene koffer zitten liedjes en in de andere zitten gedichten van Neerlands belangrijkste schrijfster van kinderpoëzie en proza: Annie M.G. Schmidt. Eric Beekes tovert diverse grappige attributen uit de koffers en speelt daarmee in liedjes en verhalen. Klassieke werkjes als ‘Wilt u een stekkie?’, ‘De kat van ome Willem’ en ‘M’n opa’ komen langs, tot groot genoegen van de meegekomen ouders. Maar ook ‘Hendrik Haan uit Koog aan Zaan’, eendjes, ottertjes, de giraf en het vlijtig kantoorvarkentje uit Soest laten zich op commando zien. Kortom een feest voor jong en oud.

Annie wist als geen ander de gedachten en fantasie van kinderen te prikkelen. Gekke liedjes, mooie liedjes, stoute liedjes, lieve gedichten, rare gedichten, leuke gedichten. Door Eric Beekes worden  de kinderen meegenomen naar een wereld waarin fantasie en werkelijkheid door elkaar gaan lopen. De wondere wereld van Annie M.G. Schmidt.

Een heerlijke voorstelling waarin kinderen kunnen wegdromen of meezingen maar waar ze gerust hun ouders naar kunnen meenemen.

 

Kijk ook eens op de website van Eric Beekes

september 25 2016

Details

Date: 25 september 2016
Time: 14:00 - 18:00
Cost: €7.50
Evenement Categories: ,

Venue

de Kerk van Beets

Beets 51
Beets, 1475 JD Nederland