BILLIE, ARETHA, NORAH, AMY … KARIN!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

BILLIE, ARETHA, NORAH, AMY … KARIN!

Karin Bloemen

De voorstelling is helemaal uitverkocht!

Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante shows, maar haar eerste grote liefde is toch: gewoon zingen! In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band.

Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin en de stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan: funk, jazz en soul.

In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah, Amy en …. natuurlijk ook Karin!

De Old School Band kan niet beter beschreven worden dan zoals in een Amerikaanse recensie naar aanleiding van hun debuutalbum uit 2017 (Huffington Post, USA):

“For those who love a good old school band; a tight no-nonsense grooving ensemble with funk-driven bass and drums, a wizard on keyboards and an extraordinarily tasteful guitarist with his own signature sound, then go no further than Dutch guitarist Marnix Busstra’s latest Old School Band.”

(Ben je dol op een ‘old school’ band, een strakke, no-nonsens groovy popgroep met funky bas en drums, op een tovenaar op keyboards en een exceptionele gitarist met een eigen karakteristieke sound? Kom dan naar de nieuwe band van de Nederlandse gitarist Marnix Busstra: de Old School Band.)

Komt dat zien, horen en voelen, in de kerk van Beets!

 

Met:
Karin Bloemen – zang

Old School Band:
Marnix Busstra – gitaar
Berthil Busstra – toetsen
Norbert Sollewijn Gelpke – bas
Mark Stoop – drums

Zie ook:
www.oldschoolband.nl
www.karinbloemen.nl

oktober 25 2020

Details

Date: 25 oktober 2020
Cost: €20
Evenement Categories: ,

Venue

de Kerk van Beets

Beets 51
Beets, 1475 JD Nederland