Literaire middag: ADRIAAN VAN DIS

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Literaire middag: ADRIAAN VAN DIS

In ons kerkje in Beets, op de laatste dag van de Boekenweek, wordt Adriaan van Dis ‘diepgravend’ geïnterviewd en bevraagd (door Gerda Leloup) over zijn leven, zijn werk en zijn laatste boek: ‘In het buitengebied’.

Dit belooft een interessante en ook spannende literaire middag te worden. In de pauze en na afloop is het mogelijk om boeken van Adriaan van Dis aan te schaffen bij de boekenstal van Boekhandel ‘Het Leesteken’ uit Purmerend. Na de pauze zal er gelegenheid zijn, ook voor de toehoorders, om vragen te stellen. Het is een unieke kans om een van onze meest geliefde schrijvers in levende lijve te ontmoeten en te bevragen.

Adriaan van Dis (Bergen NH, 1946) groeide op in een familie met een Indische geschiedenis. Van Dis studeerde Nederlands en Zuid-Afrikaans, werkte bij NRC-Handelsblad en presenteerde televisieprogramma’s (o.a. Hier is …Adriaan van Dis en Zomergasten)

Als schrijver debuteerde hij in 1983. Sinds 1992 wijdt hij zich hoofdzakelijk aan de literatuur. In al zijn boeken, zowel in zijn romans als in zijn reisboeken, beschouwingen en essays toont Van Dis zich een scherp observator en een betrokken buitenstaander.

Wij wensen u, met Adriaan van Dis , een waardige afsluiting  van de Boekenweek  toe.

maart 18 2018

Details

Date: 18 maart 2018
Time: 15:30
Cost: €17.50
Evenement Categories: ,

Venue

de Kerk van Beets

Beets 51
Beets, 1475 JD Nederland

+ Google Maps