Matangi Quartet (vol=vol)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Matangi Quartet (vol=vol)

Matangi

op DINSDAGAVOND 22 DECEMBER om 21.30 uur is er in de kerk van Beets de opname van een bijzonder Kerstconcert, spontaan bedacht door het Matangi Quartet, gratis maar niet zonder tegenprestatie (Play it Forward).

Om hier bij te kunnen zijn kunt u uitsluitend reserveren via info@kerkbeets.nl

LET OP: inmiddels VOL (slechts 30 kaarten beschikbaar)

Vervolgens kan er na het kerstdiner op 24 december om 20.30 uur tijdens de koffie of een glaasje van het een of ander online worden genoten van de Play it Forward Matangi Kerststream 2020.

Informatie van het Matangi Quartet:

Op kerstavond streamt Matangi Quartet online vanaf 20.30 uur een Kerstspecial met gastsolisten Carel Kraayenhof en Maarten Koningsberger. Maar het is niet zomaar een stream-concert waarbij de musici spelen en het publiek mag kijken en luisteren. Matangi, Carel en Maarten géven het concert en vragen het publiek niet om een kaartje te kopen, maar om iets dóór te geven. Play it Forward!

Na een veelbewogen jaar waarin we ons vaak eenzaam en radeloos hebben gevoeld, zijn we nog meer waarde gaan hechten aan solidariteit, samen zijn en het delen van mooie momenten. Daarom bedacht Karsten Kleijer (altviolist Matangi Quartet) een bijzonder plan waar niet alleen alle Matangi’s enthousiast van werden, maar waar Carel Kraayenhof en Maarten Koningsberger ook meteen aan mee wilden doen.

Wie had zich vorige kerst kunnen voorstellen dat kerst 2020 er zo zou gaan uitzien?! Juist in deze donkere dagen willen we elkaar ontmoeten, elkaar even vasthouden…

Helaas is de waarheid dat we dat dit jaar beter niet kunnen doen, zodat we zo snel mogelijk met dit virus kunnen afrekenen. Toch is dit ook het moment waarop het woord ‘samen’ in samenleving een nieuwe lading krijgt.

Daarom geven we met Matangi dit concert als een gift aan ons publiek, met slechts één voorwaarde: betaal ons met úw gift aan iemand anders, of u nou online kijkt of één van de concertkaartjes heeft weten te bemachtigen. Oftewel: Play it Forward! Zo geven wij met z’n allen tijdens deze bijzondere kerstdagen het woordje ‘samen’ nog meer betekenis.”
(Karsten Kleijer, altviolist Matangi)

Matangi heeft contact gezocht met de Kerk van Beets en zij stellen hun prachtige kerkgebouw ter beschikking. Eén van de vrijwilligers van de kerk reageerde dan ook direct enthousiast:

Wat een geweldig idee! Mijn gift zal een heerlijke verse zelfgemaakte grote pan soep zijn voor de musici en technici die dit concert en de stream mogelijk maken.’ (Marjan Cnossen)

Om zoveel mogelijk publiek te bereiken en zodat mensen hun acties kunnen delen hebben we #matangiPIF in het leven geroepen…. Deel je actie met ons via de mail (matangipif@matangi.nl) of op sociale media, in de vorm van tekst, video of foto (gebruikmakend van onderstaande hashtags). Dat inspireert anderen om ook iets te doen. Zo maken we er samen een bijzondere kerst van.


#matangiPIF | #playitforward | #playitforwardlive | #payitforward

december 24 2020

Details

Date: 24 december 2020
Time: 20:30
Cost: Gratis
Evenement Categories: ,

Venue

de Kerk van Beets

Beets 51
Beets, 1475 JD Nederland