PAUL VAN VLIET ACADEMIE IN KERK VAN BEETS !

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

PAUL VAN VLIET ACADEMIE IN KERK VAN BEETS !

De Paul van Vliet Academie heeft na al het coronaleed de draad weer opgepakt!
Dat betekent dat we in elk geval nog één voorstelling voor onze afgestudeerde leerlingen kunnen organiseren.
Dat doen we in de ons zo vertrouwde Kerk van Beets, die als een van de eerste podia onze afgestudeerden de kans bood op te treden.

Aan het eind van dit (veel te korte) theaterseizoen gaat het een beetje anders dan u van ons gewend bent: het wordt niet de impressie van een afstudeervoorstelling, maar een wat intiemer kijkje in de keuken van de opleiding: na afloop van elk trimester maakt iedere student een korte voorstelling die hij of zij voor de beoordelingscommissie presenteert. Voor de pauze zal een aantal studenten in een soort theatrale estafette hun creatie voor het voetlicht brengen.
Met o.a. Elise de Bree (The Voice), Michelle van den Doel (onderzoekt haar plek in de maatschappij), Femke Bruls (‘wat hebben de Boléro, Hans Klok en tiramisu met elkaar gemeen?’), Maikel van der Aar (vertelt) en Céu Lopes (zingt).

Na de pauze:

Muzikale theaterproductie MOOI  WEER.

Eerste- en tweedejaars studenten spelen de zelfgemaakte muzikale theaterproductie ‘Mooi Weer’.

In slechts vijf dagen bedacht, schreef en componeerde men het stuk, studeerde het in en bracht het voor het voetlicht.

Waarschijnlijk niet voor niets gaat het in dit stuk over een theatertje met een vaste groep spelers dat vlak voor de Tweede Wereldoorlog kopje onder dreigt te gaan. Het is crisis en overal loert gevaar en regeert de onzekerheid. Zo vlak voor de ondergang lopen de interne spanningen hoog op, speelt niet iedereen een even fraai spelletje, en sta je als directie soms voor een heel moeilijke keuze.

Met Odette van den Hoven, Gerben Wiersma, Elise Reilingh, Inge Bus, Wia Snijders, Nine van der Velde, Regina Bijlsma, Karim Idrissi. Gastspelers: Liesbeth Visee & Sandra Verstappen.

Kortom, een avond boordevol verrassingen: mis het niet en wees welkom!

juni 30 2022

Details

Date: 30 juni
Time: 20:00 - 22:00
Cost: €10
Evenement Categories: ,

Venue

de Kerk van Beets

Beets 51
Beets, 1475 JD Nederland

+ Google Maps