Rembrandt Frerichs trio
Jazz

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Rembrandt Frerichs trio
Jazz

Rembrandt Frerichs

Rembrandt Frerichs is een Nederlandse jazzpianist. Zijn artistieke interesse concentreert zich voortdurend op ideeën die voor hem van betekenis zijn. Hij is bekend met de Amerikaanse jazztraditie, maar hij wil het platgetreden pad vermijden.

Rembrandt speelde al op 25 jarige leeftijd met Michael Brecker en speelde een Double Bill Concert met Chick Corea in London. Op 22 jarige leeftijd maakte hij zijn debuut op het North Sea Jazz Festival waarna het Jazzmagazine over de pianist en componist Rembrandt Frerichs schreef: “Een van de hoogtepunten van het North Sea Festival”……een betere aanbeveling is nauwelijks denkbaar.

Het Rembrandt Frerichs Trio staat internationaal bekend om zijn brede blik en vernieuwende samenwerkingen, die de Jazz een nieuwe richting geven. Naast de Jazz vervult het trio een pioniersrol in het samenwerken met musici uit het Midden-Oosten. Rembrandt presenteerde een album in de legendarische jazzclub Birdland in New York. Zowel in 2007 als in 2014 waren albums van het trio genomineerd voor de Edisons. Het Rembrandt Frerichs Trio is een echte working band: ze repeteren wekelijks en toeren over de hele wereld. In 2017 was het trio de openingsact op het jazzfestival Taiwan waar zij voor 50.000 mensen optraden.

Wij zijn trots ze hier in Beets te mogen verwelkomen. Mis het niet!

september 06 2020

Details

Date: 6 september 2020
Time: 15:30
Cost: €20
Evenement Categories: ,

Venue

de Kerk van Beets

Beets 51
Beets, 1475 JD Nederland

+ Google Maps