Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Antonio Moreno Glazkov en de Chai Masters

10 november, aanvang 15:30

€16,00

FLAMENCO, FILMMUZIEK EN HEDENDAAGSE JAZZ

De Chai Masters: muziek die tot de verbeelding spreekt! De muzikanten brengen composities van Antonio Moreno Glazkov en Aurel Violas ten gehore, die zich lieten inspireren door een unieke literaire stroming van de vorige eeuw: het magisch realisme.
Als een verhaal waarin de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervaagt, vormt hun muziek een omlijsting waarbinnen flamenco, filmsoundtracks en jazz zich met elkaar vermengen. Complexe ritmes en suggestieve melodieën, versmolten met het samenspel tussen blazers en stem.

De band is in 2018 opgericht, heeft optredens in o.a. het Bimhuis in Amsterdam op zijn naam staan en in vele muziekhuizen in binnen- en buitenland.
Na verschillende finaleplekken in internationale competities en een samenwerking met de gerenommeerde Spaanse gitarist Antonio Lizana brachten ze afgelopen juni hun debuutalbum Magic Realism uit op Challenge Records.

Geniet van een combinatie van flamenco, filmmuziek en hedendaagse jazz in de Kerk van Beets!

Liva Dumpe: vocals, Antonio Moreno Glazkov: trompet, Micheal Murray: altsax, Adrian Moncada: piano, Matteo Mazzù: basgitaar en Aurel Violas: drums

“De stukken zijn prikkelende voorbeelden van de ongebreidelde fantasie en het vakmanschap van de makers.” – Hans Invernizzi, JazzFlits

Zie ook:
https://www.youtube.com/watch?v=XDRN_lh9pfQ&list=OLAK5uy_lhCkST5r0HIVwSsD07oqbfD4MXVv4JfhM
https://chaimastersmusic.com/music/

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Antonio Moreno Glazkov en de Chai Masters
Wereldmuziek
16,00
144 beschikbaar

Gegevens

Datum:
10 november
Tijd:
15:30
Kosten:
€16,00