Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cabaretpoel: 4 x leuk!

2 februari 2025, aanvang 15:30

€12,00

Welkom bij de Cabaretpoel!

Cabaretliefhebbers opgelet! In de Cabaretpoel krijg je vier shows voor de prijs van één. Jonge, getalenteerde cabaretiers en komieken maken het podium onveilig. Cabaretpoel is een reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element, want een prijs hebben ze vaak al eerder in de wacht gesleept.

Wie er komt optreden blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Dus durf je te laten overrompelen door het talent van de toekomst. In ieder geval zie je vier keer iets nieuws!

In de Cabaretpoel spelen elke keer vier aanstormende cabarettalenten een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel is een initiatief voor opkomend cabarettalent dat zich aan het publiek wil presenteren.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretoptredens. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils.

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst in de Kerk van Beets!

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Cabaretpoel
Vier keer leuk!
12,00
144 beschikbaar

Gegevens

Datum:
2 februari 2025
Tijd:
15:30
Kosten:
€12,00