Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

David Vos

21 mei 2023, aanvang 15:30 - 17:00

€20,00

‘TOUR DE CHANT’

Hartverscheurende stukken uit het bezielde en bezielende poëtische oeuvre van o.a. Ramses Shaffy, Lennaert Nijgh, Jeroen Zijlstra, Bertold Brecht en natuurlijk Jacques Brel. Een wereldmiddag in de Kerk van Beets!

Piano: Nettie Krull

David werkte jarenlang achter de schermen van het theater als technicus en lichtontwerper bij onder andere het Willem Breuker Kollektief, Poëzie Hardop, Frits Lambrechts en Mies de Heer, de Berini’s en cabaret Dubbel en Dwars. Hij was de vaste belichter van Youp van ’t Hek.
Hij volgde de regieopleiding aan de Theaterschool in Amsterdam, maar in plaats van regisseur wordt hij zelf acteur en zanger. Begeleid door pianist Johan Hoogeboom debuteerde hij als zanger in 1995 met ՙNe me quitte pas՚ en ՙVoir un ami pleurer՚ van Jacques Brel op het Concours de la Chanson in de Kleine Komedie. Een jaar later stond hij op de Dam in Amsterdam tijdens de opening van de Uitmarkt met ՙMarieke՚.
Hij verzorgde het voorprogramma van de Nederlandse tour van Marianne Faithfull en al snel volgde een avondvullend Brelprogramma.

David is zanger, acteur, presentator, verteller en stemacteur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
21 mei 2023
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
€20,00

Locatie

De Kerk van Beets
Beets 51
Beets, Noord Holland 1475 JD Nederland
Telefoon
06 81809900