Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Dansonderneming!

24 maart, aanvang 15:30 - 17:00

€20,00

Nexus – NON(nee)– Pebbles on the road – FEM

Met De Dansonderneming kan het publiek traditiegetrouw rekenen op een avontuurlijk programma dat zowel de beginnende als de geoefende danskijker zal raken en verrassen.

Programma:

In Nexus staat een cirkel symbool voor de samenleving waarin mensen elkaar uitsluiten, vasthouden, zichzelf centraal stellen of samenwerken.
Non(nee): in samenwerking met de Hoornse kunstenaar Helma van Kleinwee brengt het gezelschap een interpretatie van haar beeldeninstallatie, Zusters van liefde, krengen van barmhartigheid, naar onze Kerk.
Pebbles on the road is een ode aan ouder worden, waarin de persoonlijke band met een dierbare op een ontroerende wijze vorm krijgt.
FEM is afgeleid van het Franse femme en gaat over de kracht van de vrouw, over haar onzekerheid, over opgroeien en jezelf kunnen zijn.

Kortom, een dansprogramma waar je je geen moment bij zult vervelen in de Kerk van Beets!

Stichting De Dansonderneming is een gezelschap voor hedendaagse dans in Noord-Holland met thuisbasis Hoorn onder artistieke leiding van Nanska van de Laar. Het gezelschap werkt veel op locatie, is regelmatig in kleinere theaters te zien en maakt daarnaast voorstellingen in opdracht. De dansers werken graag samen met gastchoreografen en kunstenaars uit andere disciplines.

Voor meer info ga naar www.dansonderneming.com

Zie ook NOS: https://www.youtube.com/watch?v=EAELtWICH8U

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
24 maart
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
€20,00