Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DJ Tommy Tequila afgelast!

20 april, aanvang 20:30

€10,00

De voorstelling  ‘LATIN-AMERICAN’  gaat helaas niet door!


De typische Tommy Tequila-sound is vrolijk en je kunt er fantastisch op dansen!

Tommy Tequila is een rijzende ster in de Latin-scene. De Amsterdamse Latin DJ/producer, met zowel Nederlandse als Colombiaanse roots, begon al op extreem jonge leeftijd met optreden en het produceren van zijn eigen muziek. Inmiddels heeft hij al vele grote optredens op zijn naam staan en eigen tracks uitgebracht.

Het muzikale talent van Tommy Tequila werd als eerste ontdekt door Beats2Dance Radio waar hij zelfs zijn eigen show kreeg. Al snel volgden succesvolle optredens en livestreams bij de nationale radiostations WildFM en FunX en volgden grote Nederlandse clubs en festivals als Paradiso, Panama Amsterdam, Electronic Picnic , ZAND. AfroLatin Wormerveer en koningsnacht Purmerend.

Ook als producer timmert Tommy Tequila al enige tijd aan de weg. Naast zijn laatste single ‘Mirala’, boekt hij successen met zijn remixes van ‘Mas Que Nada’, ‘El Tiburón’, ‘You Sang To Me’, ‘Smooth’, ‘No Me Digas Que No’ en ‘I Know What You Want’. De typische Tommy Tequila sound is vrolijk en dansbaar en ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij als producer nu al zijn eigen stijl ontwikkeld, welke is gebaseerd op jarenlange ervaring en zijn grote liefde voor latin muziek. Tijdens optredens in Spanje in 2022 ontstond een samenwerking met de Spaanse zanger Pablo Cubher wat resulteerde in twee nieuwe singles ‘Amor lo Siento’ en ‘Acariciame’, die zeer binnenkort uit zullen komen.

Dus: kom dansen in de Kerk van Beets!

Zie ook:
https://instagram.com/tommytequilaofficial?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://www.tommytequilaofficial.nl/

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:30
Kosten:
€10,00