Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hans Dulfer en Jerôme Hol

15 november, aanvang 20:30

€20,00

Hans Dulfer is de naam

In de afgelopen jaren heeft deze jazzheld al heel wat keren bij ons op het podium gestaan. De man die er als blazer prat op gaat ‘mijn hele leven Sonny Rollins na te doen terwijl ik dat helemaal niet kan’. Wat hij wel kan: samen met zijn virtuoze gitarist Jerôme Hol de Kerk van Beets helemaal plat te spelen.

Want waar Hans Dulfer is, daar is het feest.
Al in 1968 speelde hij met drummer Han Bennink op het openingsconcert van Paradiso, haalde vervolgens alle grote namen van de internationale jazz naar Nederland, was grondlegger van het Bimhuis, omarmde als bespeler van de tenorsax andere muziekstijlen dan jazz, van speedmetal tot house en werd een jazzheld in Japan.

Je kunt hem dus wel de personificatie van vele decennia muziekgeschiedenis noemen, en vandaag speelt hij met dezelfde overtuiging als altijd in Beets.

Wanneer hij dat dan ook nog eens doet met zijn maatje Jerôme Hol, die hem op de gitaar blindelings weet te vinden, maar die ook alle ruimte krijgt om uit te pakken met feilloze solo’s, heeft in onze Kerk vrijwel niemand nog een aansporing nodig om op te staan en dansend door de kerk te gaan.

Kortom: kom swingen in de Kerk van Beets!

(Foto: Flip Witte)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Hans Dulfer en Jerôme Hol
Jazz
20,00
148 beschikbaar

Gegevens

Datum:
15 november
Tijd:
20:30
Kosten:
€20,00