Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jááááá, opera met Lida!

19 januari 2025, aanvang 15:30

€16,00

Lida Straathof : ‘Keep calm, I will use my opera voice’

Een muzikale en humoristische introductie in de operawereld. Klassiek voor dummies dus!

Opera saai? Nee joh! In deze voorstelling vol prachtige muziek, anekdotes, live ondertiteling en onhandige operakostuums brengt sopraan Lida Straathof je alles bij wat je over opera had moeten weten, maar nooit hebt kunnen of durven vragen. Lida vertelt over de geschiedenis van deze zangkunst en de belangrijkste etiquette. En uiteraard zingt ze een aantal schitterende aria’s.

Lida zingt op verschillende events in binnen- en buitenland. Ze was te zien als hoofdact bij o.a. Peter Stuyvesant Ball in New York, TEFAF, ADE, TEDxAmsterdam, Moet&Chandon, Palazzo Versace in Dubai en Michelin uitreikingen in België en Nederland. Daarnaast heeft Lida Mahler symfonie 2 en 4 gezongen onder leiding van Bas Pollard.

“Lida heeft naast een geweldige stem zo’n komische timing én aanstekelijke flair dat alle bezoekers verliefd op haar (én met tegenzin) de zaal verlieten.” (Tapas Theater)

Een heerlijke operamiddag voor iedereen in de Kerk van Beets!

Meer: https://lidastraathof.nl/

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Lida Straathof
Opera met Lida
16,00
148 beschikbaar

Gegevens

Datum:
19 januari 2025
Tijd:
15:30
Kosten:
€16,00