Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kerst met Matangi & Carel Kraayenhof

21 december, aanvang 20:00

€20,00

Matangi & Carel Kraayenhof vertolken Maestro Morricone

Hoe bijzonder is dit? Een optreden van Carel Kraayenhof (bandoneon) en Matangi Quartet, die samen de muziek van Ennio Morricone ten gehore brengen. Carel en Morricone waren muzikale vrienden die met elkaar musiceerden. Matangi is met Carel zijn muziekarchief ingedoken en ze hebben een aantal parels uit Morricones oeuvre gearrangeerd voor bandoneon en strijkkwartet.

Morricone over Carel:
‘His interpretation is perfect and totally involved, intense and rigorous and in my opinion, he makes the instrument work in a non-traditional manner that makes it surprisingly relevant.’

De Matangi’s en Carel verklanken in een magisch concert de wereld van Morricone en zijn inspiratiebronnen, maar ook de muzikale erfenis die hij heeft achtergelaten bij componisten als Max Richter, Osvaldo Golijov en Rogier van Otterloo.

Luister naar de meeslepende melodieën van Morricone, iconische thema’s uit de beroemde filmcyclus The Godfather, het vuur van Piazolla of de trance van Phillip Glass.

Een bijzondere kerstvoorstelling in de sfeervolle Kerk van Beets!

Voor meer: https://www.matangi.nl/nl en https://www.carelkraayenhof.nl/

Foto: Anne Reitsma fotografie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Matangi & Carel Kraayenhof
Maestro Morricone
20,00
140 beschikbaar

Gegevens

Datum:
21 december
Tijd:
20:00
Kosten:
€20,00