Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Klezmagic

27 november 2022, aanvang 15:30

€20,00

‘KLEZMER’

Maak kennis met Klezmagic, een jonge klezmer- en Balkanband uit Amsterdam. Ze maken voornamelijk traditionele muziek uit de Balkan- en de Joodse klezmertraditie. Klezmagic is in 2008 ontstaan op de Muziekschool Amsterdam op initiatief van Emirhan Tuga, een Turkse klarinettist die de droom had om Nederlandse jongeren in aanraking te brengen met Balkanmuziek. Na het verlaten van de muziekschool in 2019 zijn ze uitgegroeid tot een zelfstandige groep jonge muzikanten tussen de 20 en 27 jaar met een passie en persoonlijke liefde voor deze muziek.
Ze laten zich inspireren door de Amsterdam Klezmer Band, Goran Bregovic en het Barcelona Gypsie Balkan Orchestra. In de afgelopen jaren speelden ze onder andere op het hoofdpodium van de Aprilfeesten, het weekend van de Rollende Keukens, het jaarlijks Balkanmuziekfestival Hayde! in de Meervaart en in het voorprogramma van de Amsterdam Klezmer Band tijdens Club Amsterdam Klezmer in Mezrab.  Tijdens de zomers van 2020 en 2021 tourden ze door Europa en speelden ze openluchtconcerten in verschillende steden in o.a. Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.
Op 17 juni 2022 brachten ze hun nieuwe EP uit genaamd De Grote Race. De EP bestaat uit vijf zelf geschreven stukken waarin zij de traditionele Oost-Europese klezmer- en Balkanstijl als inspiratiebron gebruiken en er met Nederlandstalige teksten een eigen invulling aan geven.

Klezmagic bestaat uit:
* Bart Damstra (Cello)
* Bendert van Dijk (Drums)
* Elsa Lubbers (Trompet)
* Esther Koolstra (Altviool / Zang)
* Gijs Stigter (Accordeon / Zang)
* Joey Doorten (Gitaar / Zang)
* Joosje Holstein (Viool / Zang)
* Nick van der Woude (Klarinet)
* Olivia Jaeggi (Basgitaar)
* Rebekka Goubitz (Saxofoon / Zang)

Zie ook: https://www.klezmagic.nl/klezmagic-over-ons/

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
27 november 2022
Tijd:
15:30
Kosten:
€20,00

Locatie

De Kerk van Beets
Beets 51
Beets, Noord Holland 1475 JD Nederland
Telefoon
06 81809900