Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Koekla Poppentheater: kindervoorstelling 4+

21 september, aanvang 14:00

€8,00

De Kikkerprinses 

Als een mooie prinses in de paleistuin met een vrolijk konijn aan het spelen is, verschijnt daar plotseling tovenaar Bis Bis. Hij wil met haar trouwen. Maar de prinses wil dat niet. Daar is de tovenaar zo boos om dat hij haar in een groene, gladde kikker verandert… Wat een schrik. Alleen de juiste prins kan de betovering verbreken. Maar hoe kom je aan een echte prins? Het konijn wil helpen, hij gaat op zoek.
Met behulp van o.a. een bolletje wol, een dikke oma-beer en haar kleinkinderen weet het konijn de juiste prins te vinden. Zo wordt de betovering verbroken… Arme tovenaar.

 Een lentefris, muzikaal sprookje gespeeld met schitterende handpoppen in een verrassend decor.

Koekla is een reizend poppentheater uit Edam en maakt sinds 2000 prachtige kindervoorstellingen, vaak bewerkingen van sprookjes of zelfbedachte verhalen.
Artistiek leidster Christina Boukova is poppenspeelster en actrice, en haar partner Gilian Dierdorp verzorgt de audiovisuele begeleiding.
Koekla speelt in theaters, op scholen, in buurthuizen en kastelen. Van een buitenwijk in Amsterdam, via Belgisch Limburg, Roemenië, India, China, Drenthe, tot de Rotterdamse schouwburg. De kunstvorm van het poppenspel wordt door Koekla gekoesterd en uitgedragen. Alles om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen, in de Kerk van Beets!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
De kikkerprinses
Kindervoorstelling Koekla poppentheater
8,00
142 beschikbaar

Gegevens

Datum:
21 september
Tijd:
14:00
Kosten:
€8,00