Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marion Bloem

19 maart 2023, aanvang 15:30 - 17:00

€20,00

LEZING: DE MEISJES UIT HET DORP

Begin 2023 komt haar nieuwste boek uit: over iemand die getrouwd is met de pen, waardoor ze weinig vriendinnen heeft. In het dorp waar ze opgroeide onderzoekt ze hoe haar jeugdvriendinnen met vriendschappen zijn omgegaan. Dat verhaal speelt in de jaren zestig, de tijd van een veranderende moraal en nog veel meer…ook in Beets!

Marion Bloem (Arnhem, 24 augustus 1952) is schrijver, filmmaker en beeldend kunstenaar.
Haar ouders, afkomstig uit de voormalige kolonie Nederlands-Indië, waren na de Indonesische onafhankelijkheid naar Nederland gevlucht. Marion Bloem studeerde in 1976 af als klinisch psychologe aan de Rijksuniversiteit Utrecht.
Al tijdens haar studie publiceerde zij haar eerste kinderboeken. In 1983 brak zij door met haar romandebuut Geen Gewoon Indisch meisje en de documentaire Het land van mijn ouders.
Bloem ontving voor haar werk verscheidene onderscheidingen en werk van haar hand is verschenen in het Japans, Duits, Engels en Indonesisch.
Haar meest recente boeken zijn autobiografisch: Haar goede hand, een roman over haar moeder en Een teken van leven, over rouw, naar aanleiding van het overlijden van haar zus. ​
Marion Bloem heeft haar eigen kunstgalerie in Amsterdam waar ook boektitels te koop zijn die in de boekhandel niet meer verkrijgbaar zijn.

Zie ook www.marionbloem.com

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
19 maart 2023
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
€20,00

Locatie

De Kerk van Beets
Beets 51
Beets, Noord Holland 1475 JD Nederland
Telefoon
06 81809900