Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pick’n’Shovel terug in de kerk van Beets!

20 oktober, aanvang 15:30

€16,00

Americana

In 2022 speelde Pick’n’Shovel voor het eerst in de Kerk van Beets Het was een uitverkocht, mooi en intiem optreden, en het publiek zat ademloos te luisteren.

Een blinde man speelt een zigeunerwijsje op een concertina. Hij krijgt bijval van een tokkelende banjo, gevolgd door een slide gitaar en een contrabas. Het zigeunerwijsje gaat over in een opzwepende trainsong. Het publiek wordt, los van tijd en ruimte, meegevoerd op een muzikale treinreis door het zuiden van de Verenigde Staten van weleer. Langs uitgestrekte velden met wuivende katoenplanten, door stoffige dorpjes, langs rivieren en oude vervallen stationnetjes.

De band speelt met traditionele folkinstrumenten, zoals de busking bands in de straten van Nashville. De metalen slide van de dobro en de tokkelende banjo geven een gruizige, authentieke klank en een energieke ervaring: het publiek wil meedoen!

De band Pick’n’Shovel bestaat uit vijf muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in diverse genres. Ze hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke liefde voor Roots en Americana. Hun individuele muzikale achtergrond, zoals bluegrass, zydeco, blues, jazz, klezmer, country, folk, Beatles en rock-‘n-roll, komen samen in de unieke Pick’n’Shovel-sound.

Pick’n’Shovel speelt eigen repertoire, afgewisseld met Roots- en Americanaklassiekers in een nieuwe eigen stijl. De instrumenten, hun bretels en petjes, én de verhalen maken de Rootservaring compleet!

Voor meer: https://www.picknshovel.nl/

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Pick'n'Schovel met Americana
Americana, folkmuziek
16,00
144 beschikbaar

Gegevens

Datum:
20 oktober
Tijd:
15:30
Kosten:
€16,00