Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theatergroep Troost

29 januari 2023 @ 15:30 - 17:00

€20,00

‘CARNAGE’

“Een mens wint er niks mee als hij zich beschaafd opstelt. Fatsoen verzwakt ons alleen maar!”

In ‘Carnage’ komen twee stellen bijeen van wie de zoontjes met elkaar gevochten hebben. Zij gaan in gesprek over de manier waarop deze kwestie het best opgelost kan worden. Het gesprek gaat vriendelijk en beschaafd van start, maar na verloop van tijd escaleert het tot een slagveld. Het toneelstuk gaat op vaak komische en af en toe pijnlijke wijze in op de vraag hoeverre beschaving een illusie is en nuance een oppervlakkig gegeven. ‘Carnage’ een komedie van de Franse schrijfster Yasmina Reza en werd een internationaal succes en ontving vele theaterprijzen. Roman Polanski verfilmde het stuk. Erris van Ginkel bewerkte het toneelstuk voor Theatergroep Troost.

Regie Vastert van Aardenne Spel Sarah Chorus, Bert ’t Hoen, Michel Hueber en Aurora Solá Fotografie Annemiek van der Kuil | Photo Productie Theatergroep Troost

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Theatergroep Troost
20,00
150 beschikbaar

Gegevens

Datum:
29 januari 2023
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
€20,00

Locatie

De Kerk van Beets