Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vital Stahievitch / Hanneke Rouw

6 november 2022, aanvang 15:30 - 17:00

€20,00

‘CONCERT VOOR PIANO EN CELLO’

Deze middag zullen twee jonge musici voor u optreden: Hanneke Rouw en Vital Stahievitch.

Hanneke Rouw, celliste

Hanneke was nog maar acht toen ze cello begon te spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en Maria Hol. Op haar zestiende was ze soliste bij het Jeugd Strijkorkest Constantijn (tegenwoordig het Britten Jeugd Strijkorkest). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Op haar zeventiende volgde ze lessen bij Ran Varon aan de vooropleiding van het conservatorium in Zwolle. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven. Ze heeft inspiratie opgedaan uit gesprekken met internationaal vermaarde cellisten als Steven Isserlis en Anner Bijlsma. Hanneke speelt op een Duitse cello (begin twintigste eeuw) en gaat komend seizoen nogmaals op tournee door Nederland, Groot-Brittannië, Italië en Duitsland.

Vital Stahievitch, pianist

Vital Stahievitch is een begaafd pianist. Zijn muzikale carrière begon in Minsk, waar hij studeerde aan het Nationale Muziek College onder leiding van professor Zoya Kacharskaya.
Hij trad op in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Mexico, Noorwegen, Griekenland, Rusland, Litouwen en de Verenigde Staten.
Hij heeft verschillende stijlen op zijn repertoire staan, van oudere muziek tot modern werk, maar zijn voorkeur ligt bij romantische en Russische componisten zoals Chopin, Schubert, Rachmaninov en Prokofiev.
Hij trad op als solist in het toneelstuk De pianist – een drama over het  leven van de Pools-joodse pianist Władysław Szpilman tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Programma:

Brahms:
Cello sonata No. 1, Op. 38 in E minor
Allegro non troppo
Allegretto quasi Menuetto
Allegro

Rachmaninoff:
Cello Sonata, Op. 19 in G minor (1901)
Lento – Allegro moderato
Allegro scherzando
Andante
Allegro mosso

Voor meer informatie: zie www.hannekerouw.com

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
6 november 2022
Tijd:
15:30 - 17:00
Kosten:
€20,00

Locatie

De Kerk van Beets
Beets 51
Beets, Noord Holland 1475 JD Nederland
Telefoon
06 81809900